Lets get started

Ønsker du å bestille? Har du noen spørsmål? Trenger mer info?
Du er på rett sted!
Bare fyll ut skjemaet nedenfor, så tar jeg kontakt med deg.

BESTILLER FOTOGRAFERINGER 2-5 UKER PÅ FORHÅND.

Fotograf Vita Lazinskaite Norge

KONTAKT

VANLIGE SPØRSMÅL

Sjekk noen av de vanligste spørsmålene før du starter!

Hvis du ikke har en attraktiv kontorplass, så ta det helt med ro! Jeg vil foreslå ulike lokasjoner basert på hvilken type bilde du ønsker å oppnå med din fotografering. Inkludert, men ikke begrenset til …

– Ditt arbeidssted (hvis relevant)

– Peerspace/Airbnb leieobjekter som passer med din merkevare

– Utendørs settinger, offentlige steder, urbane lokasjoner, kafeer, i naturen, osv.

Tro det eller ei, jeg hører dette fra nesten alle jeg jobber med. Jeg pleier å minne mine kunder på at du/dere ikke er modeller! Du trenger ikke å være god foran kamera, det er der jeg kommer inn! Min jobb er å få deg til å se ut og føle deg bra! Fotografering handler ikke bare om å ta pene bilder, men også en stor del om å samhandle med klientene og gi gode instruksjoner. Og, med stor ydmykhet, må jeg si at dette er en av mine store styrker som fotograf. Jeg vil lede deg gjennom hvert steg i prosessen, og gir deg instruksjoner hele veien. Og jeg ser alltid etter et hårstrå som er på avveie, den fryktede dobbelthaken og hårbånd på håndleddet. Jeg dekker ryggen din!

Merkevareoppdrag er skreddersydd for din merkevare.  Så etter at du har bestilt, gjennomfører vi en strategisamtale for å diskutere ALLE detaljene for ditt foto-oppdrag, inkludert spesielle merkevarebehov, di nåværende online merkevare, lokasjon for fotografering, antrekk og alt annet for å lede deg til en bedre visuell profil rettet mot ditt publikum.

Ja, det gjør jeg. Jeg er basert i Holmestrand kommune (Sør-Norge) og tilbyr hovedsakelig mine tjenester her, i Drammen og Oslo-området. Reisekostnader utenfor dette området legges til totalprisen for oppdraget. Vennligst send meg en forespørsel for mer detaljer.

Produkt-, varehandel- og matfotografering er tjenester jeg kan tilby. Vi fokuserer typisk på hvem du er, hva du gjør og vever naturlig inn produktfotografering gjennom å fortelle historien om hvordan du gjør jobben din. Foto-oppdrag som er helt og holdent basert på produktfotografering prises separat.

Hold deg OPPDATERT

Registrer deg på den kvartalsvise VIP-listen for å holde deg oppdatert og være den første som får vite om Eksklusive Portrett-eventer, Mini Merkevaredager og Visuelle Kommunikasjons-ideer for din bedrift.